Другу годину за редом, компанија 4СЕ представила је своја издања на новосадском сајму књига одржаном од 3. до 9. марта у Мастер хали. 

Наш штанд је био кутак необичног споја цвећа и приказа књига и ликовних радова Милутина Дедића. Новосадски сајам смо искористили као прилику да поред књига купце обрадујемо рапродукцијама слика Милутина Дедића потписаним од стране аутора и магнетима на које смо применили оригиналне слике манастира које је Милутин у својим бројним посетама поменутима створио, док смо за још већу драж љубитљима цветних књига сада пласирали шоље и букмаркере са мотивима цвећа, тако да читоци могу уз добру кафу или чај да се препусте потпуном ужитку у цветним композицијама.

Такође организовали смо наградну игру где смо најсрећније наградили књигама. Добитници су могли да изаберу Поруку скривену међу латицама на српском језику или најновију двојезичну Поруку скривену међу латицама преведену на енглески језик, као и Дедићеве књиге Светлост у тами векова и Пркос ветру и времену. Имали смо срећу да је Сајам пао на 8. март, а нема лепшег поклона да уз цвет добијете и књигу о цвећу. Обрадовали смо 4 даме и једног господина,
што нам је посебно задовољство.

Можемо да се похвалимо да су наши највернији купци мушкарци који се одушеве да неку од књига из едиције Порука скривена међу латицама или Флорографију поклоне дамама, или саме даме које су заљубљенице у спој цвећа и поезије. Посебна част је што наша издања купују и стручњаци који изучавају биљке па желе додатно да допуне своја знања. Књиге Светлост у тами векова и Пркос ветру и времену имају своју многобројну публику. Купци су циљано долазили на наш чтанд, било да су то то људи који су били у морнарици, или им је неко од породице био у поменутој, или поштоваоци историје, традиције и православља

 

Желимо да се захвалимо запосленима новосадског сајма књига на одличној организацији и сјајној сарадњи, као и Радио Телевизији Војводина и уредници емисије Мустре што су нашу књигу Порука скривена међу латицама препознали на прави начин и пожелели да направе прилог о њој. Са нестрпљењем очекујемо следећу годину.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Оставите коментар.x