Задовољство нам је да све љубитеље књига обавестимо да је књиге ,,Из пакла у рај" ауторке романа под псеудонимом Арнe Карaн данас стигла из штампарије Студио Лазић д.о.о. код нас у послеовне просторе и да је тиме обогаћена наш асториман производа!

Књига ће ускоро бити у продаји и у књижарама по Србији, а тренутно се може набавити у нашој књижари 4СЕ у Макензијевој 17/3, Врачар, Београд, као и путем наше интернет продаје по повољној цени.

Арна Каран: ИЗ ПАКЛА У РАЈ

ПРИЧА О ВЕЧНОЈ ЉУБАВИ

Једна љубав започета у граду на обали двеју великих река. Једна жена хришћанка, мушкарац Јеврејин. Љубав забрањивана породичним ветом, искидана националистичким прогоном, мржњом, ратом, запечаћена страшном даљином кроз простор и кроз време – али непрекинута никада. Едо Арнштајн изгубљен је за жену коју је волео и своју ћеркицу када је силом отеран све до Русије да пред немачким нацистима, заједно са осталим Јеврејима, сопственим телом „чисти” пут немилосрдној војсци. Није се никада вратио. Шта се догодило с њим? Куда је све прошао, шта је проживео, како се борио, где је завршио? Изгледа да то не можемо знати. Али ако стварност не може да одговори на ова питања – машта и књижевност могу. Фикција и фантастика романа „Из пакла у рај“ Арне Штајн, испреплетена са документованим чињеницама из породичне историје, одговориће нам на ове недоумице, враћајући оца породице у живот. Старе црно-беле фотографије, заједно са поимањем интернета као велике куполе духова која лебди над човечанством повезујући нас порукама, сликама и мислима, покушаће да нам дочарају оно што стварност не може. Шта бисте ви, да можете, рекли својим никада упознатим прецима? Шта бисте их питали? Како бисте повезали далеку прошлост давно несталу у мраку, са овим тренутком сопствене светлости? Чиме бисте саградили тај мост којим бисте, као по облацима, прешли тај несавладиви јаз према својим вољенима које не можете више пронаћи? Само љубављу. Ово је прича о једној таквој љубави никада завршеној. О љубави вечној.

Андреа Марок Ауторка романа „Страст” и „Троугао: роман о љубави”

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Оставите коментар.x