Политика приватности

Приступањем нашем сајту (4sebooks.com), сматраћемо да прихватате и слажете се са свим условима Политике Приватности.

Издавачка кућа 4СЕ (4себоокс) сајт је у власништву фирме 4СЕ доо, са матичним бројем 17308653 и средиштем у Светог Саве 32, Врачар, Београд.

Уколико Вам затражимо да нам обезбедите одређене информације неопходне за Вашу индетификацију приликом коришћења сајта, гарантујемо Вам да ће ти подаци бити коришћени искључиво у складу са Политиком приватности.

Сви подаци о Купцима строго се чувају и доступни су само онима којима су ти подаци нужни за обављање посла. 4СЕ бооокс неће достављати нити разоткрити личне податке Купца трећој особи осим у случајевима у којима тако изричито прописује закон те у случајевима када је то потребно за испуњење обавеза.

4СЕ доо се обавезује да ће пружати заштиту личним подацима Купаца на начин да прикупља само основне податке о Купцима који су нужни за испуњење обавеза, и то у сврхе:

           – да би Вас контактирали као кориснике сајта ради обрађивања Ваших поруџбина.

          – ради слања обавештења о новим производима, попустима или другим комерцијалним информацијама везаним за продају књига и других производа који се                       налазе у оквиру понуде 4sebooks интернет сајта, а за коју ћете бити питани да ли желите да примате обавештења.

          – ради слања административних обавештења у вези са техничким изменама на сајту или налогу.

4СЕ доо се обавезује да неће злоупотребљавати личне податке из обрасца наруџбине.

Разлог чувања података је могућност информисања клијента о статусу о његовим поруџбинама и ради евалуације квалитета производа и услуга које користи.

Политика приватности је подложна промена, стога би требало повремено посетити страницу како бисте имали увид у промене.

Уколико клијент жели да обави онлајн плаћање кредитном картицом, предузеће 4се неће чувати податке везане за картицу. Услови и регулативе које се односе на плаћање се налазе у одељку Услови коришћења

4СЕ информише Купце о начину коришћења прикупљених података и тиме омогућава избор употребе њихових података, укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се њихово име уклони с листа које се користе у маркетиншке сврхе.

У случају промене било којег личног податка који се евидентира приликом регистрације а тиче се адресе доставе, Купац је дужан да ажурира податке на свом профилу или да обавести o промени 4СЕ  доо на 4se.knjizara@gmail.com мејл. У случају промене о којој није обавештен, 4СЕ е одговара за било какве недостатке у погледу наруџбине односно испоруке производа.

Горе наведене одредбе о заштити личних података односе се искључиво на почетну веб страницу, продавница страницу и страницу за контакт на 4sebooks.com.