У изложбеном простору Културне установе Галерије 73  у Београду 8.маја 2023 године, Издавачка кућа  4СЕ из Београда представила је једно од својих најновијих издања – књигу „Куда тече Жута река – илустровани водич кроз дугу и бурну историју Кине“, аутора Горана Гвозденовића.

Пред почетак промоције, минутом ћутања  одата је пошта трагично страдалима у два масакра који су се претходних дана догодили  у нашој земљи – у ОШ „Владислав Рибникар“ у центру Београда, односно у околини  Младеновца.

Овај културни догађај је водила Татјана Трнинић, а осим аутора Горана Гвозденовића, о књизи су говорили дипломата и публициста др Душко Лопандић и научни сарадник у Центру за студије Појаса и пута Института за међународну политику и привреду др Александар Митић.

Представљање ове публикације је изазвало запажено интересовање присутне публике, која се након уводних излагања, активно укључила у разговор. На бројна постављена питања и изнете коментаре публике, уводничари су одговарали исцрпно и занимљиво, због чега ће, по општој оцени, ова презентација остати у пријатној успомени свих учесника овог културног догађаја.

Захвалили бисмо се фотографу господину Божидару Витасу на светлописима са промоције.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Оставите коментар.x